Cursus Orbitaallassen met succes afgerond!

In samenwerking met Ruudt Zurburg, hebben vorige week 2 cursisten (Rick Cristen en Jeroen van Dam) de eerste cursus orbitaallassen bij Zeton afgerond. Wij willen Rick en Jeroen van harte feliciteren met hun certificaat en Ruudt bedanken voor de fijne samenwerking! Ook Zeton B.V. willen we graag bedanken voor deze kans. Mocht u ook interesse hebben in deze cursus, schroom dan vooral niet om informatie op te vragen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s