HET IS OFFICIEEL

Nadat het team vrijdag op de zaak afscheid heeft genomen van Paul en Winia, was gisteren de dag van de officiële overdracht. Bij de notaris hebben Paul en Roy samen de papieren getekend en nu mag Roy zich officieel eigenaar noemen van Lastechniek Oost B.V. 

Samen met zijn vrouw Marije zal hij er volledig voor gaan om met het fijne personeel, alle behulpzame instructeurs en natuurlijk alle trouwe en nieuwe klanten Lastechniek Oost B.V. voort te zetten. Wie hebt d’r onmeunig veulle zin an!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s