VTw-2 in de praktijk

De eerste twee dagen van de cursus VTw-2 zijn achter de rug. We zijn lekker gestart met een mooi groepje van 6 cursisten. Naast theorie en de oogmeting, was er ook al aandacht voor de praktijk. Verschillende spuitbussen worden gebruikt om door chemische reacties lasfouten aan te kunnen tonen. Daarnaast wordt ook de werking van meetapparatuur uitgelegd. Zeer interessant! Lijkt deze cursus jou ook wel wat? Op donderdag 2 juni start er weer een nieuwe cursus. Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar info@lastechniekoost.nl.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s