Team

We zijn een klein team van getalenteerde professionals met een breed scala aan vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het met passie.

Van links naar rechts: Sjoerd, Martijn, Roy, Marije, Regina en Bianca

Roy Panjer

Directeur-eigenaar, lasinstructeur, theoriedocent en lasadviseur

Als opvolger van Paul Deen, is Roy de juiste persoon om op bezoek te gaan bij onze klanten voor de certificering van de bedrijven en van de lassers. Hij adviseert en stuurt aan, hij bespreekt alle cursus- en opleidings- mogelijkheden en begeleidt uw bedrijf door de certificeringsprocessen om de kwaliteit binnen uw bedrijf te verhogen.

E-mail: roypanjer@lastechniekoost.nl

Marije Panjer

Financiële administratie

Als rots in de branding steunt Marije haar echtgenoot Roy bij het besturen van het bedrijf. Zij voert de financiële administratie, doet personeelszaken en ondersteunt alle medewerkers door haar kennis van computers en -programma’s. Ook verzorgt zij alle media presentaties.

E-mail: marijepanjer@lastechniekoost.nl

Sjoerd Aarnink

Lasinstructeur en lasadviseur, IWT en VTw-2 inspecteur

Met veel plezier begeleidt Sjoerd lassers bij hun certificering. Dit doet hij bij Lastechniek Oost, maar ook bij de klant op locatie. Hij overlegt met de inspecteur van LRQA, zorgt dat alle materialen en lasmachines voor de lassers beschikbaar zijn, sluit meetapparatuur aan voor de lasmethodekwalificaties en zorgt dat alle proefstukken naar het onderzoek gaan. Als er toch een keer iets niet goed gegaan is, zorgt hij ervoor dat de lasser een proefstuk opnieuw last, en uiteindelijk toch gecertificeerd kan worden.

E-mail: sjoerdaarnink@lastechniekoost.nl

Mark Prins

Lasinstructeur, IWP en VTw-2 inspecteur

Met veel passie voor lassen, geeft Mark les aan onze dag- en avondcursisten. Hij zorgt dat alle materialen en lasmachines voor de lassers beschikbaar zijn en creëert voor de lassers een ontspannen sfeer waarin ze goed kunnen leren lassen. Daarbij is hij ons vaste aanspreekpunt voor de overige instructeurs.

E-mail: markprins@lastechniekoost.nl

Regina van Goethem – Deen

Receptioniste en secretaresse

Als doorgewinterde kantoor-medewerkster weet Regina alles over de cursussen, zij doet de cursusadministratie. Ook is zij het eerste aanspreekpunt via de telefoon, de e-mails en in de persoonlijke contacten.

E-mail: reginadeen@lastechniekoost.nl

Bianca ten Brinke

Kwaliteitsmedewerkster, QA/QC en IWP-t

Bianca is door haar accuratesse de aangewezen persoon om alle certificeringsdocumenten te controleren. Ze zorgt ervoor dat alles wat de deur uit gaat, compleet en correct is.

E-mail: biancatenbrinke@lastechniekoost.nl

Martijn Morskate

Werkplaatsmedewerker

Na zijn stageperiode wist Martijn het zeker: ik wil bij Lastechniek Oost aan het werk. Hij is de rechterhand van Mark en maakt alles in orde voor de avondcursussen, zodat voor elke cursist de goeie lasmachine en een hele stapel werkstukjes klaar ligt. Als ze nu nog niet meteen slagen voor hun lascursus, zal dat toch zéker niet aan Martijn liggen.