Lastechniek oost

Van opleiding tot bedrijfscertificering
Kennis is kwaliteit.

Visuele Lasinspectie VTw-2

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers die in hun functie met kwaliteitsborging te maken hebben, zoals kwaliteits- of QA managers.  Ook is deze opleiding zeer geschikt als vervolgopleiding na de IWP, IWS of IWT-cursus. Minimum aantal deelnemers: zes.

Informatie aanvragen Direct inschrijven

Bestemd voor

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers die in hun functie met kwaliteitsborging te maken hebben, zoals kwaliteits- of QA managers.   Ook is deze opleiding zeer geschikt als vervolgopleiding na de IWP, IWS of IWT-cursus. 

Toelating

Om toegelaten te worden tot deze opleiding, heb je relevante ervaring in de lastechniek nodig. De cursus gaat van start bij een minimum aantal deelnemers van zes personen. 

Cursusomschrijving

Deze opleiding bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel met de nadruk op visueel onderzoek.

Locatie en agenda

De opleiding wordt gegeven op de donderdagmiddag en -avond van 13.00 tot 21.00 uur, in een van de leslokalen bij Lastechniek Oost.  De cursus duurt vijf weken, waarbij de vijfde tevens de examendag is. De mogelijkheid om met deze opleiding te starten is de derde donderdag in januari, maart, juni, augustus en oktober.

Onafhankelijke toetsing

Na het afronden van deze opleiding wordt een examen afgenomen door een onafhankelijke partij: het Nederlands Instituut voor Lastechniek, kortweg het NIL.

Fotogalerij

  • img_gallerij_02.jpg
  • img_gallerij_01.jpg
  • DSCF0484.jpg