Lastechniek oost

Van opleiding tot bedrijfscertificering
Kennis is kwaliteit

Lasopleiding MAG Niveau 1

MAG-lassen is een gangbaar lasproces waarbij CO2 gas gebruikt wordt. De lastoevoegdraad komt uit de toorts, het wordt veel gebruikt in de industrie, het is een snel lasproces waarbij vele meters gemaakt kunnen worden, veelgebruikt in constructiewerk en bij wat dikker materiaal.

 Lasopleiding Mag-1 is voor mensen die het Maglassen willen leren, het is een startopleiding met een paar uurtjes theorie.

Informatie aanvragen Direct inschrijven

Bestemd voor

Lasopleiding Mag-1 is voor mensen die het Mag lassen willen leren, het is een startopleiding met een paar uurtjes theorie.

Vooropleiding is niet nodig, het is wel handig als je al wat ervaring hebt in de metaal.

Inhoud van de opleiding

Je leert lassen, een lasmachine bedienen, de vaardigheid in het lassen wordt geoefend. Er komt wat theorieles bij zodat je wat leert over de verschillende metalen en hun eigenschappen.

Locatie

De praktijk wordt gegeven in de bedrijfshal van Lastechniek Oost, de theorie wordt in één van de leslokalen gegeven.

Agenda

Avondcursus: de cursus start telkens in januari en september, de duur van de cursus is 12 weken van 2 avonden per week, de maandag en de donderdagavond.

Dagcursus: ook kan deze cursus overdag gevolgd worden, waarbij je zelf het aantal dagen of dagdelen per week kunt bepalen. Na 72 uur, of ca 2 weken fulltime, kan examen gedaan worden.

Examen

Het examen wordt afgenomen door het Nederlands Instituut voor Lastechniek, het diploma is internationaal erkend en geldig voor onbepaalde tijd.

Fotogalerij

  • img_gallerij_02.jpg
  • img_gallerij_01.jpg
  • DSCF0484.jpg