Lastechniek oost

Van opleiding tot bedrijfscertificering
Kennis is kwaliteit

Lasopleiding Electrode Niveau 1

BmbE-lassen is een lasproces waarbij een beklede electrode gebruikt wordt, zodat er geen gas bij nodig is.  Het is een lasproces wat veel buiten gebruikt wordt voor leidingen en constructiewerk. Het is een snel lasproces, en omdat er geen gasfles bij nodig is vooral handig in het buitenwerk

 Lasopleiding BmbE-1 is voor mensen die het Electrodelassen willen leren, het is een startopleiding met een paar uurtjes theorie.

Informatie aanvragen Direct inschrijven

Bestemd voor

Lasopleiding BmbE-1 is voor mensen die het Electrodelassen willen leren, het is een startopleiding met een paar uurtjes theorie.

Vooropleiding is niet nodig, het is wel handig als je al wat ervaring hebt in de metaal.

Cursusomschrijving

Inhoud van de opleiding: je leert lassen, een lasmachine bedienen, de vaardigheid in het lassen wordt geoefend. Er komt wat theorieles bij zodat je wat leert over de verschillende metalen en hun eigenschappen.

Locatie en agenda

Locatie: de praktijk wordt gegeven in de bedrijfshal van Lastechniek Oost, de theorie wordt in één van de leslokalen gegeven.

Avondcursus: de cursus start telkens in januari en september, de duur van de cursus is 12 weken van 2 avonden per week, de maandag en de donderdagavond.

 Dagcursus: ook kan deze cursus overdag gevolgd worden, waarbij je zelf het aantal dagen of dagdelen per week kunt bepalen. Na 72 uur, of ca 2 weken fulltime, kan examen gedaan worden.

Onafhankelijke toetsing

Het examen wordt afgenomen door het Nederlands Instituut voor Lastechniek, het diploma is internationaal erkend en geldig voor onbepaalde tijd.

Fotogalerij

  • img_gallerij_02.jpg
  • img_gallerij_01.jpg
  • DSCF0484.jpg