Lastechniek oost

Van opleiding tot bedrijfscertificering
Kennis is kwaliteit.

Lasinspecteur (standaard) (IWI-s)

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers die in hun functie met kwaliteitsborging te maken hebben, zoals kwaliteits- of QA managers.  Ook is deze opleiding zeer geschikt als vervolgopleiding na de IWS-cursus (Lasspecialist). Minimum aantal deelnemers: zes.

Informatie aanvragen Direct inschrijven

Bestemd voor

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers die in hun functie met kwaliteitsborging te maken hebben, zoals kwaliteits- of QA managers.  Ook is deze opleiding zeer geschikt als vervolgopleiding na de IWS-cursus (Lasspecialist).

Toelating

Om toegelaten te worden tot deze opleiding, heb je het diploma Lasspecialist (IWS) nodig. De cursus gaat van start bij een minimum aantal deelnemers van zes personen. 

Cursusomschrijving

Deze opleiding bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel met de nadruk op non-destructief en destructief onderzoek.

Locatie en agenda

De opleiding wordt gegeven op de donderdagavond van 18.30 tot 22.00 uur, in een van de leslokalen bij Lastechniek Oost.  De cursus loopt van oktober t/m mei, het examen is in juni.
De eerstvolgende mogelijkheid om met deze opleiding te starten is de derde donderdag in oktober.

Onafhankelijke toetsing

Na het afronden van deze opleiding wordt een examen afgenomen door een onafhankelijke partij: het Nederlands Instituut voor Lastechniek, kortweg het NIL.

Fotogalerij

  • img_gallerij_02.jpg
  • img_gallerij_01.jpg
  • DSCF0484.jpg