Lastechniek oost

Van opleiding tot bedrijfscertificering
Kennis is kwaliteit

Opleidingen op maat

Cursussen-op-maat:

Lassers die bij een productiebedrijf werken, hebben een andere opleiding nodig dan lassers die aan energiecentrales werken.

Cursussen-op-maat:

Lassers die bij een productiebedrijf werken, hebben een andere opleiding nodig dan lassers die aan energiecentrales werken.  Deze zgn. ketellassers hebben een specifieke opleiding nodig waarbij ketelwanden, spiegellassen, werken met hoogwaardige materialen, voorverwarmen of beheerst afkoelen, 100% röntgenwerk en meer van dat soort zaken aan bod komen.  Hiervoor heeft Lastechniek Oost een serie cursussen-op-maat beschikbaar, welbekend binnen de ketellas-wereld.

Ook zijn er mensen die zijdelings met lassen te maken hebben en er meer over willen weten, bijv. personeelwervers, scholing- en reintegratiebemiddelaars, intercendentes bij technische uitzendbureaus, headhunters, lascoordinators, inspectiepersoneel, etc. Hiervoor heeft Lastechniek Oost de mogelijkheid om een op maat gesneden opleiding te volgen, variërend van een informatiemiddag tot een opleiding van zes weken.

Fotogalerij

  • img_gallerij_02.jpg
  • img_gallerij_01.jpg
  • DSCF0484.jpg