Lastechniek oost

Van opleiding tot bedrijfscertificering
Kennis is kwaliteit

Het team

 

De opleidingen, trainingen, cursussen en andere zaken zijn niet mogelijk zonder de inzet van ons team. Benieuwd naar wie ze zijn? Hieronder stellen ze zich voor!

Even voorstellen...

 

Paul Deen

oprichter en drijvende kracht achter Lastechniek Oost. Onze wandelende harde schijf, weet alles van materialen en hun toepassing, komt graag bij uw bedrijf langs om trainingen en opleidingen te bespreken of om problemen te tackelen.
 
 
 

 

 

Roy Panjer

Met veel passie voor lassen, gaat Roy op bezoek bij onze klanten om alles te bespreken en voor te bereiden voor de certificering van de bedrijven en van de lassers.  Op de certificeringsdag is hij als eerste bij de klant  om te zorgen dat alles in orde komt.  Hij overlegt met de inspecteur van Lloyd's Register, zorgt dat alle materialen en lasmachines voor de lassers beschikbaar zijn, sluit meetapparatuur aan voor de lasmethode- kwalificaties en zorgt dat alle proefstukken naar de diverse onderzoeks laboratoria gebracht worden. Als er toch een keer iets niet goed gegaan is, zorgt hij ervoor dat de lasser een proefstuk op herhaling last, en uiteindelijk toch gecertificeerd kan worden.

 

Sjoerd Aarnink

Lasinstructeur in opleiding, Sjoerd is bezig om leraar te worden op lastechnisch gebied, hij geeft overdag les en geeft las-instructie, ook zal hij de cursisten in de avondschool gaan begeleiden.

 

 

Regina Deen

weet alles over de cursussen, doet de cursusadministratie, zij is het eerste aanspreekpunt via de telefoon, de emails en in de persoonlijke contacten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bianca ten Brinke

Bianca is door haar accuratesse de aangewezen persoon om alle certificeringsdocumenten te controleren, ze zorgt ervoor dat alles wat de deur uit gaat compleet en correct is. 

 

  

Winia Bijl

heeft de financiële administratie in beheer, behalve dan de bankzaken, daar heeft ze een assistent voor.

 

Fotogalerij

  • img_gallerij_03.jpg
  • img_gallerij_02.jpg
  • img_gallerij_01.jpg