Lastechniek Oost B.V. Lastechniek Oost B.V.
www.lastechniekoost.nl

In deze nieuwsbrief: 

  • Even terugblikken. 
  • Een nieuw jasje. 
  • Online aanmelden opleidingen. 
  • Nieuwsbrief wel of niet ontvangen. 
  • Wijziging boekhoudsysteem. 
  • Cum laude geslaagd. 
  • Fijne feestdagen. 
  • Onze agenda. 

Even terugblikken

 

Nadat het team op de zaak afscheid had genomen van Paul en Winia, was maandag 3 oktober de dag van de officiële overdracht. Bij de notaris hebben Paul en Roy samen de papieren getekend en nu mag Roy zich officieel eigenaar noemen van Lastechniek Oost B.V.

 

Samen met zijn vrouw Marije zal hij er volledig voor gaan om met het fijne personeel, alle behulpzame instructeurs en natuurlijk alle trouwe en nieuwe klanten Lastechniek Oost B.V. voort te zetten. Wie hebt d'r onmeunig veulle zin an!

 

Een nieuw jasje

Een frisse wind door het bedrijf, betekent dat er soms wat dingen veranderen. Zo ook bij Lastechniek Oost. Sinds enkele maanden hebben wij een nieuwe website. We zijn nog altijd te vinden via www.lastechniekoost.nl, maar deze site is nu weer helemaal up-to-date. Zo vindt u hier onder andere nieuws, een recente agenda en informatie over de cursussen en opleidingen die wij verzorgen. Bij een nieuwe website horen natuurlijk ook nieuwe foto’s. Neem snel een kijkje, wij zijn er trots op!

Online aanmelden opleidingen

 

Vanaf heden kun je je bij Lastechniek Oost online aanmelden voor een handvaardigheidsopleiding. In plaats van het opvragen van een aanmeldformulier via de mail of telefoon, kun je het aanmeldformulier via links op de website direct invullen. Je krijgt dan een bevestiging van het ingevulde formulier en staat direct bij ons in het systeem. Klik hier om naar de juiste pagina te gaan.

Nieuwsbrief wel of niet ontvangen

 

Wij zullen enkele keren per jaar een nieuwsbrief rondsturen met allerlei informatie die voor onze klanten interessant kan zijn. Weet u personen of bedrijven die in onze nieuwsbrief geïnteresseerd zullen zijn? Stuur deze nieuwsbrief dan door! Via deze link kunnen zij zich inschrijven. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich via de link onderaan de nieuwsbrief uitschrijven. 

Wijziging boekhoudsysteem

 

Per 1 januari 2023 zullen wij overstappen op een nieuw boekhoudsysteem. Wij hopen dat dit voor onze klanten natuurlijk geen problemen oplevert! Mocht u merken dat we onjuiste contactgegevens gebruiken, wilt u ons dit dan zo snel mogelijk laten weten? Ons nieuwe bankrekeningnummer zal inmiddels bij iedereen bekend zijn en wordt ook op onze facturen vermeld. De facturen die eventueel aan ons gericht moeten worden, moeten ook naar een ander adres. Mocht u deze willen weten, stuur dan een bericht naar marijepanjer@telfort.nl. Alvast bedankt!

Cum laude geslaagd!

 

Met trots presenteren wij u, Rik Kikkert en Jordy Brinks. Zij hebben beide afgelopen jaar hun IWP diploma behaald. En niet zomaar, nee... Cum laude geslaagd! Dat is wel een dubbele felicitatie waard! En daarvoor willen wij ook onze docent Iede Jutstra hartelijk bedanken! Een super prestatie jongens, top!

 

Via deze weg willen wij al onze relaties fijne feestdagen en een mooi en gezond 2023 wensen!

 

Onze agenda

 

Wij kijken graag alvast vooruit naar 2023: 

 

12-01-2023: (her)examen IWP onderwerp 1 en 3

13-01-2023: (her)examen IWS onderwerp 1 en 3

19-01-2023: start handvaardigheidsopleidingen

19-01-2023: (her)examen IWP onderwerp 2 en 4

20-01-2023: (her)examen IWS onderwerp 2 en 4

26-01-2023: start VTw-2 cursus

03-02-2023: (her)examen IWT onderwerp 1 en 2

10-02-2023: (her)examen IWT onderwerp 3 en 4

 

Wilt u verder vooruit kijken? Ga dan naar onze website

Uitschrijven
linkedin 
Lastechniek Oost B.V.
info@lastechniekoost.nl