LET OP! Nieuwe ronde STAP-budget

LET OP! Op dinsdag 1 november start er een nieuwe aanvraagronde voor het STAP-budget. Deze subsidie zou je kunnen gebruiken als je bijvoorbeeld na 1 december overdag wilt starten met een handvaardigheidsopleiding, als je op 19 januari wilt starten met een handvaardigheidsopleiding in de avonduren of als je op 26 januari wilt starten met een VTw-2 cursus. Kijk op onze website voor meer informatie en start je aanvraag en aanmelding!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s