Cursus VTw-2

Korte cursus, snelle cursus, snel resultaat.

Voor iedereen die te maken heeft met de kwaliteit van de las, de kwaliteit van het te leveren laswerk, of het nu om interne of externe leveringen gaat, is de korte cursus Visuele Lasinspectie een must.

Deze cursus wordt gegeven op zes achtereenvolgende donderdagen, gevolgd door een examendag. De cursus wordt vanuit het NIL ondersteund met lesmateriaal. Ook het examen wordt afgenomen door het NIL. Dit geeft je de garantie dat de cursus voldoet aan de normen NEN EN ISO 9712 , ISO 5817 en ISO 10042.

Tijdens de cursus ontvang je het koffertje met alle benodigde meetinstrumenten (zie foto).

Het behaalde certificaat geeft je de status van Visueel Lasinspecteur level 2.

Dit certificaat kun je geldig houden door:

  • elk jaar een herhalingsdag te volgen
  • na vijf jaar je certificaat te verlengen
  • na tien jaar je certificaat te vernieuwen

Geef een reactie