Lastechniek oost

Van opleiding tot bedrijfscertificering
Kennis is kwaliteit

Het team

 

De opleidingen, trainingen, cursussen en andere zaken zijn niet mogelijk zonder de inzet van ons team. Benieuwd naar wie ze zijn? Hieronder stellen ze zich voor!

Even voorstellen...

 

Paul Deen

oprichter en drijvende kracht achter Lastechniek Oost. Onze wandelende harde schijf, weet alles van materialen en hun toepassing, komt graag bij uw bedrijf langs om trainingen en opleidingen te bespreken of om problemen te tackelen.
 
 
 

Robert Meijer

 Als rechterhand van Paul, neemt Robert de begeleiding
van de lassers op zich, of het nu gaat om het certificeren
van lassers en bedrijven op lokatie, het stroomlijnen van
de lasprocessen, inspecties en advies op lokatie, ook
neemt hij vrolijk de gelaste proefstukken onder de
arm mee naar de diverse onderzoekslaboratoria en zorgt voor het verloop van de bedrijfscertificeringen.
 
 

 

Roy Panjer

Lasinstructeur en leraar theorie voor de NIL opleidingen niveau 1 t/m 4, Roy draait er zijn hand niet voor om en doet je alles voor. Met zijn achtergrond in de machinebouw, zijn hobby’s in de cross- en kart-wereld, en zijn enorme passie voor lassen, is hij de ‘motor’ van onze lasschool. Onder zijn leiding hebben al vele cursisten hun diploma gehaald.

 

 

 

Regina Deen

weet alles over de cursussen, doet de cursusadministratie, zij is het eerste aanspreekpunt via de telefoon, de emails en in de persoonlijke contacten.

 

 

  

Winia Bijl

regelt alles op kantoor, heeft de financiële administratie in beheer, behalve dan de bankzaken, daar heeft ze een assistent voor.

 

Daan Beltman

Eerst via een stage, maar nu in vaste dienst, Daan Beltman, een zeer enthousiaste jongeman die niets liever doet dan lassen, de laswerkstukken voorbereiden, en alle lasmachines voor de avondschool leerlingen in orde maken. Maar, zodra Daan de kans krijgt, is hij met onze bedrijfsauto onderweg, proefstukken wegbrengen en ophalen, mappen bezorgen bij klanten of materialen regelen. Laat Daan maar schuiven... eehh... rijden !

Fotogalerij

  • img_gallerij_03.jpg
  • img_gallerij_02.jpg
  • img_gallerij_01.jpg